Foto's uit het dagelijks leven in Dumaguete city en Oriental Negros

Gestart door bananacreek, zaterdag 4 december 2010, 13:21:53

Vorige topic - Volgende topic

bananacreek


bananacreek

Wat gaan ze nu weer uithalen........... :lachen: :lachen: :negatief: :negatief:

In Quezon City gaat men invoeren dat men een "jasje" moet dragen waarop je platenummer gedrukt staat in grote letters.....vanwege het aantal moorden in "tandem riding"


bananacreek

Drink coffee Pinoy Style?.........Blend 45....... :lachen: :lachen:



Ze beweren hier dat als je RED HORSE met een rietje drinkt dat je na twee flessen dronken bent?..... :weetikniet: :weetikniet:


antzan

Ja , dat is algemeen bekend . En niet alleen met Red Horse .     Ik 71 jaar , nog werkend in HoReCa weet dat ook . Je moet al een echte drinker zijn wil je niet dronken worden .
En een echte drinker kan dan ook wel VEEL bier drinken . Dagelijks .
Antzan
Foodmaster

bananacreek

Citaat van: antzan op woensdag 22 januari 2014, 15:22:08
Ja , dat is algemeen bekend . En niet alleen met Red Horse .     Ik 71 jaar , nog werkend in HoReCa weet dat ook . Je moet al een echte drinker zijn wil je niet dronken worden .
En een echte drinker kan dan ook wel VEEL bier drinken . Dagelijks .
Antzan


Maar hoe komt dat dan?................. :weetikniet: :weetikniet:


bananacreek


ganda

Citaat van: bananacreek op woensdag 22 januari 2014, 15:31:49
Citaat van: antzan op woensdag 22 januari 2014, 15:22:08
Ja , dat is algemeen bekend . En niet alleen met Red Horse .     Ik 71 jaar , nog werkend in HoReCa weet dat ook . Je moet al een echte drinker zijn wil je niet dronken worden .
En een echte drinker kan dan ook wel VEEL bier drinken . Dagelijks .
Antzan


Maar hoe komt dat dan?................. :weetikniet: :weetikniet:



Wanneer je bier drinkt met een rietje word je inderdaad sneller dronken, dan wanneer je normaal bier drinkt. Bij het vacuümzuigen van het rietje, daalt het kookpunt van alcohol (normaal 79 graden Celcius) en ontstaan in het rietje alcoholdampen. Die dampen worden geïnhaleerd in de longen, en langs die weg geraakt de alcohol veel sneller in het bloed dan de alcohol die via grote slokken bier in de maag terechtkomen. Bovendien komt bier via een rietje in dunne straaltjes in de mond terecht, waardoor het een groter oppervlak heeft in de mondholte. Daardoor kan er meer alcohol verdampen vooraleer het doorgeslikt wordt. Het sterk doorbloede verhemelte neemt al een gedeelte van de alcoholdampen op. Ook dat is een kortere weg voor de alcohol om in het bloed te geraken en je dus sneller dronken te maken.
Bij eenzelfde hoeveelheid bier blijven de effecten voor de gezondheid dezelfde wanneer je normaal drinkt of via een rietje, met dien verstande dat je sneller dronken wordt met het rietje. De totale hoeveelheid alcohol wijzigt immers niet.

http://www.bierengezondheid.be/index.php/articles/nl/cid=17/aid=228/


bananacreek

Citaat van: ganda op woensdag 22 januari 2014, 15:51:15
Citaat van: bananacreek op woensdag 22 januari 2014, 15:31:49
Citaat van: antzan op woensdag 22 januari 2014, 15:22:08
Ja , dat is algemeen bekend . En niet alleen met Red Horse .     Ik 71 jaar , nog werkend in HoReCa weet dat ook . Je moet al een echte drinker zijn wil je niet dronken worden .
En een echte drinker kan dan ook wel VEEL bier drinken . Dagelijks .
Antzan


Maar hoe komt dat dan?................. :weetikniet: :weetikniet:



Wanneer je bier drinkt met een rietje word je inderdaad sneller dronken, dan wanneer je normaal bier drinkt. Bij het vacuümzuigen van het rietje, daalt het kookpunt van alcohol (normaal 79 graden Celcius) en ontstaan in het rietje alcoholdampen. Die dampen worden geïnhaleerd in de longen, en langs die weg geraakt de alcohol veel sneller in het bloed dan de alcohol die via grote slokken bier in de maag terechtkomen. Bovendien komt bier via een rietje in dunne straaltjes in de mond terecht, waardoor het een groter oppervlak heeft in de mondholte. Daardoor kan er meer alcohol verdampen vooraleer het doorgeslikt wordt. Het sterk doorbloede verhemelte neemt al een gedeelte van de alcoholdampen op. Ook dat is een kortere weg voor de alcohol om in het bloed te geraken en je dus sneller dronken te maken.
Bij eenzelfde hoeveelheid bier blijven de effecten voor de gezondheid dezelfde wanneer je normaal drinkt of via een rietje, met dien verstande dat je sneller dronken wordt met het rietje. De totale hoeveelheid alcohol wijzigt immers niet.

http://www.bierengezondheid.be/index.php/articles/nl/cid=17/aid=228/

Dank u...kan wel eens handig zijn...

bananacreek


bananacreek